IMG_6301-normal.jpg

Mikäs mytty se tässä on?

Tähän viikonloppuun sisältyi joogaa, pyöräilyä ja Spring Partyt Sipoossa. Perjantaina tein ekan joogaharjoituksen sitten Magnuksen kurssin. Toissaviikkoinen lenssuilu ja isännän reissussa olo pitivät tällä välin huolen siitä, että ei ole tullut harjoitusta tehtyä. Hieman tuntui lonkkien seudulla maanantain "estejuoksu" ja aika lyhkänen harjoitus riitti minulle siihen kohtaan.

Lauantaina kävin tekemässä 35 km pyörälenkin ja se tuntui mahtavalta. Aika oli taas hieman kortilla ja mieluusti olisin pidemmän lenkin voinut vääntää. Edessä oli kuitenkin lähtö Sipooseen siskon ja hänen avomiehensä luokse Sprin Partyilemaan. Sen verta erikoislaatuinen reissu oli kyseessä, että oltiin Villen kanssa molemmat liikenteessä. Hieno lauantai ja sunnuntaiaamu vietettiin siellä ja oli hauska nähdä monia sellaisia ihmisiä, joita ei ole nähnyt vuosikausiin. Mutta ennen kaikkea oli kiva viettää aikaa ilman lapsia itselle läheisten ihmisten kanssa ja vaihtaa kuulumisia. Jotenkin kolme pientä lasta ympärillä pyörimässä pitää huolen siitä, että aikuisten seurustelu jää aina minimiin. Ylitin myös itseni ja valvoin kahteen asti. Enpäs muista milloin sellaista on päässyt viimeksi tapahtumaan!

Myöhään valvominen toki on tuntunut tänään ja pyörälenkille lähdin asenteella, että tehdään mitä jaksetaan. Raitis ulkoilma piristi ja polkeminen tuntui ihanalta. Alan olla aika koukussa tuohon hommaan... Seuraksi kuitenkin liittyi vesisade heti alkuun ja jouduin toteamaan, että minulla on vähän hakusessa tietyt käytännön jutut liittyen pyöräilyyn. Puhelimen olin ripsivistä sadepisaroista huolimatta vain sujauttanut sellaisenaan ajopaidan selkätaskuun. Olin jo polkenut hyvän matkaa ennen kuin tajusin tilanteen... Lenkkiä en malttanut keskeyttää ja aloin miettimään miten pelastaa tilanne. Ratkaisu löytyi lopulta ajohanskoista ja neneäliinoista. Ei siis muuta kun kaikki nenäliinat puhelimen ympärille ja molemmat alapuolelta vielä kuivat hanskat paketin ympärille ja tadaa: homma oli hoidossa! Tämä "paketti" on siis yllä olevassa kuvassa... Kaikki muu paitsi puhelin kastuivat lenkin aikana. 30 km:n lenkin tein ja se on varmasti hyvä tähän kohtaan. Huomiseksi olen pyytänyt lastenhoitoapua päästäkseni tekemään juoksutreenin ja olisi kiva olla huomenna voimissaan :-)