IMG_6260-normal.jpg

Tätä päivää voisi kuvailla suorastaan reipashenkiseksi. Normaalin työmatkapyöräilysetin lisäksi "kotimatkalla" käytiin Miisun kanssa juoksemassa Vartti City Action Run  (http://www.kouvu.fi/index.php?page=kilpailuohjeet). Eli 5 km:n kuntoilutapahtuma Kouvolan keskustan tuntumassa sijaitsevassa metsikössä välillä ryömien, välillä loikkien, välillä kiiveten ja miten milloinkin parhaiten taidettiin. Kilpasarjaan osallistuminen jätettiin toisille ja me suoritettiin homma enemmän iltalenkkihenkeen. Alla olevista päivän pyöräilyistä huolimatta meno tuntui tosi irtonaiselta ja vetreältä. Viimeisten 10 km:n polkeminenkin kotiin sujui oikein mukavasti, vaikka vähän etukäteen pelkäsin, että voi alkaa väsyttämään. No nyt saunan jälkeen alkaa jaloissa tuntumaan päivän tekemiset ja varmasti huomenna on lepopäivä paikallaan...

En ole koskaan ollut hirveän innokas lisä- tai urheiluravinteiden käyttäjä. Viime vuosina niitä ei ole tullut harrastettua ollenkaan ja kaapin perukoille oli jäänyt tämä:

IMG_6262-normal.jpg

Vastahan tuossa kolme vuotta sitten on päiväys mennyt umpeen, mutta päätin siitä iltadrinkin tekaista ja hyvin upposi... Hieman epäilen, että uutta Reco-pussia en hanki. Enemmänkin kiinnostaa lähteä kehittelemään vastaavan makroravintokoostumuksen sisältävää "luonnonmukaista" palkkaria. Vannomatta kuitenkin paras!