IMG_6435-normal.jpg

Pandamuori

Tänään hoitelin työmatkat pyörällä ja illalla Einon jalkapallokoulun aikana ei enää lenkkipolku houkutellut 28 asteen helteessä. Oli siis mitä erinomaisin mahdollisuus ja hetki aloittaa avovesitreenit (ja ylipäänsä uintitreenit...). Uinti on jäänyt ihan täysin muiden lajien jalkoihin tänä keväänä ihan tietoisen valinnan kautta. Heinäkuun tri-kisassa uintimatka on vain 500 metriä ja vie siis koko suoritusajasta vain murto-osan pyöräilymatkan ollessa 40 km ja juoksun 10 km. Riittää siis hyvin, että käyn viimeisten kahden kuukauden aikana silloin tällöin polskuttelemassa lähistön lätäköissä. Jos tuon matkan aikaa haluaisin oikeasti lähteä kiristämään niin se vaatisi aika kovasti työtä joka taas olisi pois pyörä- ja juoksutreenistä. Ensi talvena voisi alkaa hiomaan uintiakin enemmän...

En ole aiemmin käynyt tuolla Likolammella uimassa, mutta olen toki sitä sillä silmällä katsellut. Aivan erinomainen paikka avovesitreenille. Siellä voi rauhassa uiskennella eikä tarvitse mennä kauas rannasta tai pelätä veneilijöitä. Joo, minulla on omat fobiansa kaikkiin lajeihin :D. Tänään uin vuorotellen vaparia ja rintaa ihan totutteluhenkeen. Ehkä noin 700 metriä tuli kelattua. Pitänee jostain kartasta mitata Likolammen pituus. Hieman usvaisen oloista oli meno humuspitoisessa vedessä, ilman piilareita ja uimalaseissa, jotka sumustuvat helposti... Taitaa tulla uimalasikaupoille lähtö, vaikkakin tiedän, että monet lasit voi joutua kokeilemaan ennen kuin löytyy ne oikeat. Voimakkuuksilla olevista uimalaseista en ole koskaa jaksanut innostua, enkä varmaan innostu tälläkään kertaa.

Einon pallokoulua on odotettu monta viikkoa, mutta tänään taisi kuumuus tehdä tehtävänsä ja nuori mies ei jaksanut loppuun asti. Haluaa harrastaa jalkapalloa, mutta ei jaksa pelata...Jospa huomenna jaksettaisiin paremmin!

IMG_6432-normal.jpg