15062011495-normal.jpg15062011497-normal.jpg

Onnistuneita joogakuvia en saanut joten käytetään vähiten epäonnistuneita...

Olen pitkään halunnut päästä tutustumaan Frantsilan Hyvän Olon Keskukseen ja tänä viikonloppuna vihdoin ja viimein sinne pääsin. Kyseessä oli Hanne Sydänmaan astangajoogaretriitti, jolle siskotytön kanssa osallistuimme. Hieno viikonloppu oli jälleen kyseessä joskin aina näissä tuppaa olemaan sama ongelma. Hirveä kiire rentoutua- alkaa ihan ressaantumaan siinä... No onneksi ei enää tule yllätyksenä, vaan osaa suhtautua oikealla tavalla.

14062011479-normal.jpg

Tarkoitus oli majoittua romanttisesti aittaan, mutta orasteleva flunssa ja kolea keli saivat nämä kermaperseet vaihtamaan sisämajoitukseen.

Kolme varsinaista mysoreharjoitusta, yksi tekniikkatunti ja keskustelua mahtui varsinaiseen joogaohjelmaan. Tiedän, että minulle on isoin haaste ollut aina pitää ote harjoitukseen mahdollisimman rentona. Omasta mielestäni olen siinä kovastikin kehittynyt, mutta taas sain "pyyhkeitä" (tosin hyvin lempeitä :-) )asiasta. Ai siis minä vai yritän liikaa...? Ehkä tämä täyspitkän harjoituksen tekeminen meinaa taas tuoda liikaa puristamista harjoitukseen.

Muuten aika menikin Frantsilan tuotteisiin tutustuessa ja tällaiselle yrttifriikille siinä riitti mielenkiintoisia juttuja! Lentsua on yrittänyt pukata koko viikonlopun ajan, joten heti pääsi testiin erinäiset flunssan torjuntaan tarkoitetut mömmöt. Vielä pöpö kaihertaa keuhkoja, mutta jospa tiukka asanan tekeminen ja nuo mömmöt katkaisivat siltä pahimman terän. Useampia yrttilääkintäkirjoja on tullut matkan varrella lainattua kirjastosta, mutta yhtään omaa "kunnollista" ei hyllyssä ole ollut. Kotimatkalla eräässä kirjakaupassa käydessä viikonlopun jutuista innostuneena käteen jäi tämä:

16062011500-normal.jpg

Täytyy myöntää, että Frantsilan tuotteita en itse ostanut yhtään. Jotenkin noista jutuista itselle tulee sellainen fiilis, että saanhan nuo itse hankittua ja tehtyä ja minullahan on piha täynnä raaka-aineita. Katri sen sijaan shoppaili minunkin puolesta:

IMG_6457-normal.jpg

Ruoka oli perinteisesti kasvisruokaa ja erinomaista sellaista. Monista muista joogaleireistä poiketen tarjolla oli myös kahvia, mistä itse annan suuret plus-pisteet! Lauantaina jälkkärinä oli ihanaa kesäkakkua harjoituksen raskaan raatajille:

15062011489-normal.jpg

IMG_6449-normal.jpg

Tänne tullaan toistekin