Jotenkin viimeinen viikko on tuntunut sanoisinko...no ehkä repaleinen voisi olla hyvä sana. Vaikka flunssa ei missään vaiheessa kunnolla iskenyt niin pari viikkoa tässä on mennyt puolitehoisena kun pöpö on kummitellut jossain taka-alalla. Toisaalta isännän koulun loppuminenkin on aiheuttanut vähän sellaisen "mitähän tässä nyt"- fiiliksen.

Tänä viikonloppuna "juhlittiin" ihan pienimuotoisesti perhepiirissä meidän upseerin valmistumista. Ja isännän mielestä allekirjoittaneen synttäreitä. Minä en ollut tästä samaa mieltä. Joka tapauksessa eilinen iltapäivä ja ilta kuluivat hyvän ruoan ja hyvän seuran merkeissä. Ruokalistalla olivat siikaceviche, kreikkalainen perunasalaatti, tuoresalaatti, marinoitu parsakaali, sienisalaatti, lasimestarin silli, graavia siikaa ja kirjolohta, lämminsavustettu lohi ja kruununa grillattu peuran ulkofile. Sitä tuossa eilen ehtoona vain tuli naureskeltua, että meidän perheen juhlamenuu on aina lähes samanlainen oli sitten joulu, juhannus tai mitkä tahansa muut pirskeet... Jälkkäriksi minun äiti loihti mansikka-lakkakakun, jonka pohjan leivontaan hän oli käyttänyt grahamjauhoja. Erinomainen ja mielenkiintoinen uusi tuttavuus! Iltapalaksi tehtiin vielä sienipiirakka ja palviliha-aurajuustopiirakka jotta suolatasapaino ei päässyt järkkymään.

31082013786-normal.jpg

31082013787-normal.jpg

Eino sai eilen oman jalkapallomaalin ja testailtiin illan koitteessa. Kun äiti jaksoi kannustaa molempia palloilijoita riittävästi ja toimia erotuomarina niin jopa meidän taistelupari pystyi yhteistyöhön asian tiimoilta.

IMG_6789-normal.jpg

IMG_6786-normal.jpg

Minusta ei taaskaan ollut juhlimaan pitkän kaavan mukaan ja sänky kutsui jo ennen kymmentä. Sen pohjalta olikin mukava ponnistaa tähän päivään. Aamu alkoi kunnon joogaharjoituksella. Hieman oli lihaksissa tukkoinen olo ja erityisesti lonkankoukistajien seutuvilla tuntee, että on jonhin verran tullut pyöräiltyä ja juostua kesän aikana. Iltapäivällä kävin vielä tekemässä Einon harkkojen aikana 20 km:n palauttavan pyörälenkin. Ihan täysin tämän päivän varaan ei onneksi tämän viikon treenailut jääneet. Torstaina kävin lentsua uhmaten tekemässä myöskin kevyen 20 km:n iltalenkin ja perjantaina hoidin työmatkat Kulkurilla. Tosin perjantaina olo oli vielä sen verta tulehtunut, että en tohtinut enää pyöräilyjen päälle lähtä pallon perään juoksemaan. Johonkin pois kotoa piti kuitenkin hetkeksi päästä ja lähdinkin katselemaan vaihtopenkiltä muiden hutailuja. Siinä sain sitten samalla venyteltyä ja mieli virkistyi kummasti kunnon marttailuista. Lauantaina olikin lentsu viimein luovuttanut ja kävin ajamassa Selänpään 42 km:n lenkuran, joskin hyvin rauhalliseen tahtiin.

30082013776-normal.jpg

30082013775-normal.jpg

 

Sitten vielä vähän urheiluvaateostoksia. Tällä viikolla Lidleihin saapui erä pyöräilykamppeita. (Nyt uskallan mainita tuon sanan...) Edelliset hankinnat sieltä ovat olleet ehdottomasti hintansa väärtejä ja nyt olin torstaina heti klo 9.00 kärkkymässä Lidlin pihalla muiden innokkaiden joukossa. Siitä olisi pitänyt saada kuva, mutta en viitsinyt pyytää ketään. Ehkä seuraavalla kerralla! Mukaan lähti takki, pusero, hanskat ja pipo+tossusetti. Kaikki pois lukien viimeisin ovat päässeet jo testikäyttöön ja luulen, että ei noissa taas rahat hukkaan menneet. Aiemmin kesällä onnistuin löytämään alennusmyynnistä puoleen hintaan Craftin pitkä pyöräilyhousut joiden ovh oli 95 eur. Vähän kerkesin jo harmittelemaan, että nyt olisi Lidlistä saanut pitkiä pyöräilyhousuja kympillä. Nettikeskusteluissa kuitenkin on kerrottu, että Lidlin pyöräilyhousujen pehmusteet ovat melkoisen huonoja. Eli jospa ne Craftit eivät ihan virhehankinta olleet. Ne ainakin yhden testiajon perusteella tuntuvat tosi kivoilta jalassa ja pehmuste istuu hyvin minun pepulle. Takkia kaavailen ensisijaisesti työmatkakäyttöön, mutta pitää se käydä syksyllä testaamassa ihan kunnon ajossakin. Sen hengittävyys vain ei kuuleman mukaan ole kovin kummoinen joten hikilenkit sen kanssa saattavat jäädä väliin.

01092013789-normal.jpg

Näillä mennään kohden syksyä

 

31082013779-normal.jpg

Ja tältä näyttää alkusyksy Anttilan suunnalla. Kaunista sanon.