120120141141-normal.jpg

Siinä sitä on. Lunta!

Tämä viikko on mennyt suurelta osin yyhoillessa ja lentsuillessa joten kovin tiuhaan ei ole tarvinnut treenipäiväkirjaan merkintöjä naputella. Tiistaina luistelutunti ja keskiviikkona joogailua 45 min. Siinähän ne sitten olivatkin. Eilen vanhimmaisen jalkapalloharkkojen ajaksi sain kuopuksen mummin hoteisiin ja saatiin keskimmäisen kanssa tehtyä mukava kahdenkeskinen kävelyretki läheisessä metsässä. Se oli todellista laatuaikaa ja poika sai kaipaamaansa jakamatonta huomiota äidiltä. Äidin PF ei tykännyt edes tuollaisesta "rasituksesta".

Tänään aamupäivästä vein koko katraan jäähallille. Juuri 3-vuotta täyttäneen kuopuksen kanssa könyäminen ottaa ainakin ristiselkään jos ei muualle. Tämän "talven" aikana ainakin Valkealan jäähallissa ovat yleisöluisteluvuorot olleet sangen suosittuja:

291220131081-normal.jpg

Eilen kuulin ilouutisia, että Valkealaan on alettu tekemään tykkilumilatua. Tänään minulle selvisi, kyseessä olevan talkooporukan hanke. Kaupunki tarjoaa sähköt+kaapelit ja muu hoituu vapaaehtoisvoimin. Aika mahtavaa! Ihan tuli tippa silmään kun tuosta kuulin. Että tuollaisia ihmisiä vielä on olemassa ja omalla kylällä. Tykit on vuokrattu Himokselta ja nyt niitä huudatetaan yötäpäivää. Jos joku lukijoista tietää hankkeesta enemmän, saa mieluusti kertoa! Kaverit, jotka tuollaiseen ryhtyvät ansaitsisivat vähintään viskipullot. Tai ehkä urheilumiehille vaihtoehtoisesti talven urheilujuomat :-D Jos kaikki menee hyvin, ensi viikonloppuna pääsee kiertämään tuota kirkonkylän 3 km:n lenkkiä. Melkein tekis mieli jo vetäistä valmiiksi monot jalkaan... Tämän lisäksi taivaaltakin tipahtelee jotain valkoista, joka ei ole edes räntää. Oiskohan se nyt talvi! Ja ehkä sitä tuossa iltapäivällä päikkäreiden jälkeen voisi yrittää pientä joogailua harrastella. Movescount -merkinnät - täältä vielä tullaan!