040320141331-normal.jpg

Teiden penkoilta löytyy pehmeää alustaa jalkavammaiselle

Kuten olen aiemminkin todennut, olen hieman huono pitämään harjoituspäiväkirjaa. Aika monta kertaa olen sellaista aloittanut pitämään ja joskus jopa pidemmänkin aikaa jaksanut merkintöjä tehdä, mutta aina se on lopulta johonkin tyssännyt. Taidan olla sellainen treenipäiväkirjajojoilija... Tosin vielä huonompi olen noudattamaan harjoitusohjelmia. Siinä en pääse edes jojoiluasteelle.

Uuden vuoden päätökseni olen pitänyt ja tunnollisesti tehnyt merkintöjä Movescountiin. Mutta nyt tulee muutto Heiaheiaan. Työpaikalla käynnistyy liikuntakampanja, jossa joukkueet keräävät Heiaheiaan mahdollisimman paljon treenimerkintöjä noin kolmen kuukauden ajalta ja sen myötä päädyin muuttamaan kokonaan Heiaheiaan. Tuosta kampanjasta yritän ertoa enemmän joskus toiste. Tuskin jaksan KAHTA harjoituspäiväkirjaa pitää, ja nyt Heiaheia tuntuu jo kivemmältä. Erityisesti se, että sieltä lajivalikoimasta löytyy mm. saunominen. Kyllä nyt alkaa harjoitusmerkintöjä ropisemaan tälle intohimoiselle saunojalle ;-) No ei sentään... Jokaisella on oma logiikkansa harjoituspäiväkirjan pitämiselle. Itse esimerkiksi teen merkinnät myös hyötyliikunnasta, jos sillä selkeästi on olemassa joku harjoitusvaikutus. Tunt i- puolitoista reipasta lumien työntelyä täyttää kriteerini, mutta en neljän tunnin mustikan poimuuta välttämättä kirjaisi. Tai ehkä kirjaaminen voisi olla ihan hyödyllistä, koska kyllähän sekin voi ainakin selkään ottaa. Venyttelyä en yleensä ole kirjannut, mutta nyt kun on tuo kisa käynnissä, niin taidan tehdä kirjaukset siitäkin...

Ja sitten tämän viikon liikuntoihin. Tiistaina kävin tekemässä juoksulenkin neidin luisteluharkkojen aikana. Vähän kävin eka läheistä metsikköä katsomassa pystyisikö siellä polkujuoksentelua tekemään, mutta sen verta oli joka puolella lunta tai jäätä, ettei tavan tossuilla sinne viitsinyt lähteä tarpomaan. Latu sieltä olisi tosin löytynyt! Lopulta päädyin tekemään kävelytielle klassista lampunvälivauhtileikittelyä. En todellakaan muista, milloin olisin tuota tehnyt, mutta hitsin hauskaa oli! 6 km, josta 2 km leikittelyä hölkkäpalautuksilla.

040320141326-normal.jpg

Siin olis ollut latua, jota hiihtää...

040320141329-normal.jpg

Ihan mainiota suoraa, jota keltatautisen länkyttää leikitellen

Keskiviikkona oli joogailta ja ja harjoitusta taisin tehdä Janu sirsasana c:n asti. En tiedä, mikä minulla meni vinksalleen, mutta jostain sain loistoidean kokeilla joogaselfieiden ottamista. Kaksi sanaa, jotka eivät lähtökohtaisesti mitenkään kuulu yhteen. Jos joogan asanaharjoituksessa vältetään peilien käyttämistä ja ns. oikeilla joogasaleilla ei juuri peileihin törmää, niin selfie peilin kautta joogatessa on aika absurdi ajatus. No eihän siitä mitään tullut etenkään minun puhelimen huonolla kameralla. Mutta pistetään tähän kuvauksen satoa niin saatte ihan rauhassa naureskella minun touhuille :-D Jatkossa, kun egoni kaipaa pönkitystä joogakuvien kautta, pyydän taas isäntää tai vaikka lapsia kameran taakse. Ja ehkä se salikissojen ja -kollien harrastama olkapäiden kuvaaminen itse on helpomaa, kuin asanoiden. Olkapäitä en edes yritä kuvata kun ei niissä minulla kirjaimellisesti ole juuri mitä kuvata.

050320141344-normal.jpg

050320141337-normal.jpg

050320141348-normal.jpg

050320141347-normal.jpg

050320141345-normal.jpg

Löytyisköhän jostain joku naurettavimmat blogikuvat -kisa?

 

Tiet ovat jo tosi sulia ja jos cyclocrossarin omistaisin, niin semmoisella olisi lysti ajella. Nyt tyydyn vielä puskemaan Kulkurilla maantiellä. Kaunottaren herkkiä renkaita en vielä halua asettaa teiden hiekoitushiekalle alttiiksi. Torstaina ulkoilutin Kulkuria 31 km:n verran. Sen kerkesi ennen pimeän tuloa kun reippaasti heti töiden jälkeen lähti liikenteeseen. Hieman voimatreeniä otin mukaan ajamalla kaikki ylämäet suht isoilla välityksillä. Tai itse asiassa loppumatkasta reisien tyhjyys kertoi aika kovastakin voimatreenistä. Tuollaisella kuivalla ja viileällä kelillä hiljokseen mennessä toimi muuten oikein hyvin alla näkyvä Lidlin pyöräilytakki. Vähänkin hikisemmälle lenkille se on liian huonosti hengittävä ja vaikkei pyhätakista ole kyse, niin ei tuota viitsi kurakeleillä käyttää.

060320141351-normal.jpg

Vielä yksi selfie...

Eilen perjantaina oli taas isojen tyttöjen uinti-ilta. Nyt paukutin 2000 m:ä ihan peruskelausta vaparilla. Jotain loksahti uintitekniikassa eilen hyvään suuntaan. Mitä ilmeisemmin ainakin lahjattoman kannattaa myös harjoitella. Vielä en tiedä, mitä viikonloppu tuo tullessaan treenirintamalla. Nyt nuorimmainen kuumeessa, joten ensin katsotaan, mihin suuntaan tuo pöpö meidän porukassa leviää. Ja huomenna on luvassa perheelisäystä, jos kaikki menee suunnitellusti ;-)