090320141356-normal.jpg

Kypäräkään ei kerennyt päähän ekalle testiajolle

Viimeisen viikon aikana varsinainen urheilu on jäänyt vähille, mutta liikuntaa on tullut ihan mukavasti harrastettua ;-) Eli kuten viikko sitten vähän pelkäsin, niin nuorimmaisen pöpö on yrittänyt tehdä selvää myös minusta. Tähän mennessä ei ole kuitenkaan kunnon otetta saanut, vaan jotain pientä olen pystynyt touhuilemaan.

Olen talven mittaan katsellut vanhimmaiselle sopivaa maastopyörää käytettynä ja nyt sellaisen löysin. 24 tuumaisia pyöriä ei ole tarjolla enää läheskään yhtä paljon, kuin pienempiä pyöriä. Viime sunnuntaina kävin lasten kanssa sunnuntaiajelulla Porvoossa hakemassa uuden perheejäsenemme Gay Fischer Precaliber 24:n. Kyllä oli tyytyväinen nuori nainen ja heti illalla käytiin testilenkki ajamassa äidin hölkätessä vierellä. Taka-ajatuksenahan minulla puhtaasti on tässä se, että purullakin juostessa voin ottaa neidin mukaan pyörällä ja näin naamioida oman treenin lapsen kanssa vietetyksi laatuajaksi...

090320141357-normal.jpg

Tiistaina kävin ihan vain kävelemässä pienen 4 km:n lenkin ja päälle tein kevyellä otteella 40 min joogaharjoituksen. Keskiviikkona oli vuorossa joogaa yhdessä lasten kanssa. Reilun tunnin harjoituksen sain siinä tehtyä 1-3 lasta vaihtelevasti seuranani.

120320141360-normal.jpg

Alaspäin katsova Anni

Viikonlopun sääennusteita vilkuillessani torstaina tuli hätä ja päätin käydä hieman ajelemassa kun oli vielä keväiset kelit ja tuuliolosuhteetkin mainiot. Nyt riitti 20 km ja tällä kertaa ei edes paluumatkan vastatuuli päässyt yllättämään. Muutamia maantie- ja cyclocrossarikuskeja tuli jo muuten vastaan itse sinkuttaessani vielä Kulkurilla.

Meidän 5-vee poika oli maanantaina uimakoulussa oppinut uimaan ja sukeltamaan hieman niin kuin puun takaa ja tällä kertaa perjantain uimareissulle sainkin miesseuraa. Ihan yksinään en kuitenkaan tuota keskimmäistä vielä halua jättää rypemään ja nuori herra uiskenteli tuttavaperheen kanssa. Itse tein kevyesti 1500 m:ä erilaisia tekniikkaharjoituksia jota ennen jumppasin lastenaltaassa jooganostoja ja muita hassutuksia. Tänään olotila on edelleen ollut pieni kysymysmerkki ja päänsärkyäkin on pukannut. 4 km:n hissutteluhölkkä lumipöpperössä siivouksen ja lumitöiden päälle sai riittää tälle päivää.

150320141363-normal.jpg

Vuorossa talvijuoksua - olipahan pehmoinen alusta

Tällä viikolla Kaunotar pääsi keväthuoltoon ammattilaisen käsiin. Meinasi jo hätä tulla tuon huollon kanssa alkuviikon keleissä, mutta nyt en enää panikoi...

120320141359-normal.jpg

Anan hoteissa

Halvennusmyynneissä pyörähdin tällä viikolla katselemassa nappiksia kesäksi. 10 eurolla löysin tekonurmelle ja omalle jalalle sopivat kengät. Laadun suhteen ei tietenkään ole suuria odotuksia, mutta jospa nämä minun höntyilyihin ensi kesänä piisaavat. Väri on ainakin kiva :-D

150320141364-normal.jpg

Samalla reissulla ei niin tarkoitetusti mukaani tarttuivat 50 %:n alennuksella Asicsin DS Trainerit. Aiemmin olin vannoutun "treinereiden" käyttäjä, mutta nyt kahdet viimeisimmät hankinnat ovat olleet kyllä asicseja, mutta muita malleja.

130320141362-normal.jpg

On ne nätit

Että sellaisia tällä viikolla.

p.s. Äsken ahkeralle bloggaajalle isäntä tarjoili tällaisen ihan itse leipomansa ja koristelemansa:

150320141366-normal.jpg