p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4inen%20009-normal.j

Koppi! (eikä yhtään lavastettu tilanne...)

Pääsiäisviikon liikunnot alkoivat tiistaina 30 km:n lenkillä Kaunottaren kera. Melkoinen vastatuuli koitteli menomatkalla (kerrankin näin päin) ja syykin selvisi lopulta.Vastoin ennakko-oletuksiani jostain putkahti ihan kunnon vesisade joka kasteli sekä pyörän että pyöräilijän.

huhtikuu%20322-normal.jpg

Ohoh!! Mites tässä nyt näin kävi...?

Keskiviikkona olin töiden puolesta lahden suunnalla ja päivän päätteeksi olin sopinut juoksutreffit Pajulahden suunnalle kahden Facebookin Pintakaasuttelu -ryhmästä tutun henkilön kanssa. Aiemmin ei olla livenä tavattu ja olihan se mukava tutustua samanhenkisiin ihmisiin taas oikeassakin elämässä. Alkujaan ajatuksena oli enemmän polkujuoksentelu-tyyppinen lenkki, mutta kun reitistö ei ollut kenellekään entuudestaan tuttu, meni homma hieman paikkojen katseluksi. Yhteensä kuitenkin noin 8,5 km hölkkäiltiin ja tällä kertaa kelikin pysyi oikein hienona!

huhtikuu%20324-normal.jpg

huhtikuu%20325-normal.jpghuhtikuu%20336-normal.jpg

Pääsiäisenvieton aloitin aloittamalla potkupallokauden. Parit harkat ovat tytöt jo kerenneet tälle kevättä pitä, mutta minä sain aikaiseksi vasta tällä viikolla lähteä pallon perään juoksentelemaan. Ihan hirveästi olisi tehnyt mieli torstaina töiden jälkeen vain lötkähtää sohvalle ja ottaa iisisti, mutta sen verta terhakkaasti olin tytöille luvannut tulla, että en vain voinut jättää väliin. Ja hyvä niin! Vaikka liikunnallisesta näkökulmasta minun palloiluissa ei juuri kerrottavaa ollut, oli kiva nähdä likkoja. Ja uudet nappiksenikin pääsivät ekaa kertaa testiin! Hieman polvi kipuili seuraavana aamuna, mutta kipu hävisi pikkuhiljaa. Pitää vain jatkossa tarkkailla tilannetta ettei mitään vakavampaa pääse sille suunnalle syntymään.

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4inen%20005-normal.j

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4inen%20006-normal.j

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4inen%20007-normal.j

Ja taas tunnustettiin väriä

Pitkänäperjantaina päivä meni kotitöiden merkeissä siivotessa ja pääsiäistä laittaessa. Iltapäivällä olikin edessä jonkinlainen deja vu torstailta arpoessani punaviinilasillisen ja joogamaton välillä. Joogamatto vei lopulta voiton ja lopulta innostuin tekemään koko ykkösen eli puolitoista tuntia meni asanoiden parissa. Minun vatslihaksilla on muuten ihmeellinen taipumus krampata joogatessa... Viimeisintä lasta odottaessani moinen vaiva ilmaantui eikä ole sen koommin helpottanut. Ja tuo vaiva ilmenee vain vasemmalla puolella. Hassua joskaan ei vaarallista. Harjoituksen tekemistä se tosin hieman haittaa, kun vähän syvemmälle eteentaivutuksissa mennessä vetää aina toisen puolen vatsasta kramppiin! Jos joku osaa asiasta jotakin viisasta sanoa, otan mieluusti vinkkejä vastaan.

Lauantaina uurastin kaupoilla etsimässä kivoja laattoja sun muuta kotiimme. Neljä tuntia vei minusta mehut niin perusteellisesti, että loppu päivä meni palautuessa ja lopullisia materiaalivalintoja pohdiskellessa.

Tänään sunnuntaina suuntasin aamusta kevään pisimmälle pyörälenkille Vuohijärven suuntaan. Puolivahingossa päälleni sattui muuten melko hyvin pääsiäiseen väritykseltään istuvaa vaatetta. Olo oli lähes tipumainen :-)

py%C3%B6r%C3%A4lenkki%20005-normal.jpg

Vuohijärven kylällä on muuten ravitsemusliike Känkkäränkkä, jossa on mahdollisuus harjoittaa noitamaista menoa viikon jokaisena päivänä. Ympäri vuoden. Klo 10.00 ovet olivat vielä kiinni ja kävin hakemassa virvoiketta viereisestä Siwasta. Vaikka kyseisellä kylällä, joka sijaitsee Repoveden kansallispuiston läheisyydessä, on varmasti monenlaista retkeilijää nähty, tunsin itseni todella tipumaiseksi rikoissani. Tunnetta ei ainakaan vähentäneet kaupan muut asiakkaat, jotka tuntuivat panostavan tyhjien kaljatölkkien palauttamiseen ja uusien täydempien hankkimiseen... Mutta samoilla hyllyillä siis kaikki pyörittiin! Janoisia kaikki tyyni. Sitä se aurinko teettää. Oman juomani kävin nautiskelemassa läheisellä rannalla ja samalla nautiskelin tarjolla olevista maisemista. Noin 50 km:n lenkki tuli hissukseen ajeltua.

py%C3%B6r%C3%A4lenkki%20007-normal.jpg

py%C3%B6r%C3%A4lenkki%20008-normal.jpg

 

py%C3%B6r%C3%A4lenkki%20010-normal.jpg

Aika mukava liikuntoviikko takana ja se huipentui tänään pihapäikkäreihin pienimmäisen kanssa. Tai siis lopputulemana itse nukuin ja kun heräsin, unikaveri oli hävinnyt touhuihinsa :-)

py%C3%B6r%C3%A4lenkki%20013-normal.jpg