Auringosta, uinnista, pyöräilystä, juoksusta ja hyvästä treeniseurasta on muksa kesäinen sunnuntaiaamu tehty. Tämä viikko on menty kevyesti vähän joogaten ja vähän pyöräillen. Sen verta koville joutuivat meikäläisen etureidet viime lauantaisella metsäretkellä. Nyt viikonlopuksi saimme kylään harvinaisia vieraita ja miehet ovat viettäneet viikonlopun uutta leivinuunia meille muuraten. Pari päivää on siis kulunut seurustellen, ruokaa laittaen ja lasten kanssa touhutessa. Tänään sunnuntaina sitten lähdettiin Päivin kanssa tekemään heti aamusta kunnon rehellinen triathlontreeni. Klo 8.00 meillä oli reffit Valkealatalon parkkiksella. Aika hiljaista oli siellä kun Fabiallani sinne kurvasin.

yhdistelm%C3%A4%20015-normal.jpg

Ehkä tänään linja-auto parkissa ei ennen kymmentä ole ruuhkaa...

Homma aloiteltiin varovaisella uiskentelulla Likolammessa. Ehkä yhteensä 600 m tuli uintia. Pikkuhiljaa alkaa minun kroppa tottua märkkärin kanssa pelmuamiseen eikä olkapääkään nyt kiukutellut. Toisaalta pitää ehdottomasti vielä ennen Joroisia useampi uintikerta saada alle. Ei se homma vielä liian varmalta tunnu.

yhdistelm%C3%A4%20017-normal.jpgyhdistelm%C3%A4%20016-normal.jpg

Melekoisia rantabeibejä oli Likolammen rannalla tänä aamuna :-D

Pyöräilyksi tuli allekirjoittaneelle 30 km:a, Päivi jatkoi vielä pidemmälle harjoitukselle. Minulla oli tähtäimessä keretä kotiin kymmeneksi jotta en täysin k...pää emäntä vieraillemme olisi. Juoksun kävin tekemässä Valkealan urheilukentällä jottei tarvinnut Kaunotarta jättää mihinkään kaikenmaailman rosmojen ja vandaalien saataville. Minulle juoksuvauhtina 5min/km on jo aika rapsakkaa tahtia ja nyt päätin tehdä lyhkäsen juoksun tuohon tahtiin ja sen jälkeen lähteä kotio päin. Seitsemän ratakierrosta eli 2,8km 14 minuuttiin oli homman nimenä. oli oikein hyvä VK-harjoitus tuohon päälle. Eli sellainen sprintin veroinen harjoitus tähän tuli tehtyä. Nyt aletaan lasketella kohti kahden viikon päässä siintävää Isoa Kisaa. Tarkoitus on keveästi uiskennella, joogata ja ihan pikkasen juosta ja ajaa. Ja ennen kaikkea pitää nyt saada tuo juntturassa oleva etureisi kuntoon.

yhdistelm%C3%A4%20020-normal.jpg

Uusi triathlonasu tuli myös testattua ja hyvä oli!

yhdistelm%C3%A4%20018-normal.jpg

Välineurheilua. Tai ainakin rompetta tarttee vaikka mitä.

Parasta oli, että tämän päivän harjoituksen jälkeen olo on ollut ainoastaan energinen. Vuosi sitten olisin ollut todennäköisesti paljon väsyneempi tällaisen rykäisyn jälkeen. Kehitystä on siis ehkä jopa tapahtunut vuoden aikana! Jee!! Nyt vielä pitäisi löytää viikoksi itselleen jostain työmoodi ja sitten koittaa LOMA!