28062011535-normal.jpg

Tänään se alkoi minullakin kuten niin monella muullakin suomalaisella - kesäloma. Ja hyvin mansikkaisissa merkeissä. Itse vein pari litraa mansikoita töihin "lomapullaksi" mutta kas kummaa, muutakin mansikkaista oli tarjolla tänään. Firman mansikkaviinereitä sekä yksi loma-/Pekan päivän mansikkakakku. Itse tykkään enemmän kakkutyyppisistä ratkaisuista kuin viinereistä joten tuota mansikkakakkua tuli nautittua niin aamu- kuin iltapäiväkaffella. Ja omat lomapullat maistuivat pitkin päivää.

Varsinainen loma alkoi kevyellä joogaharjoituksella. Sunnuntaina olen lähdössä Hollolaan maastotriathlonkisoihin ja testissä on, kuinka pienet ja kevyet joogaharjoitukset toimivat valmistavina harjoituksina kisaan. Eilisen illan mietin, miksi näytin jotenkin hassulta Utthita Trikonasana A:ssa eilisessä postauksessani. Tänään tajusin tehneeni sen täysin väärin tuohon kuvaan. Näin voi käydä, kun yrittää opettaa 7-vuotiaalle valokuvaamista, nuoremmat lapset pyörivät jaloissa ja itse leikkii samalla joogamannekiiniä... Se on muuten jännä, miten harjoitus on selkäytimessä ja kun siihen tulee joku häiriö, niin saattaa tehdä ihan mitä sattuu! Tässä oikeaoppisempi versio:

IMG_6490-normal.jpg

Eli varpaista kiinni peukalolla, etusormella ja keskisormella. Ei kämmen maassa kuten B:ssä.

 

IMG_6501-normal.jpg

Loman lähtölaskenta jatkui lasillisella viiniä, jonka jälkeen olikin hyvä lähteä uittamaan lapsia suu sinisenä ja viinille haiskahtaen....

 

IMG_6502-normal.jpg

Viiniä naukkaillessani lapset raportoivat minulle ensimmäisistä kypsistä mansikoista meidän mansikkapenkissä. Vaikkei se täysin varjossa olekaan, niin joka vuosi vähintään viikko ollaan myöhässä aurinkoisempien paikkojen sadosta. Mutta hyvä sato sieltä näyttää tulevan!

 

IMG_6495-normal.jpg

Lomalukemista!