Epätoivoisesti olen minäkin yrittänyt saada blogini Facebookiin. Ja nyt siinä ainakin jollakin tavalla olen onnistunut. Hieman on homma vielä keskeneräistä, mutta eiköhän tästä se etene.... Sijaitsemme nyt osoitteessa:

https://www.facebook.com/triangaa?ref=hl

Sen verta mukavasti on tämän kesän triathlonkisailut menneet, että katse on lähtenyt jo suuntautumaan ensi kesään. Ja pientä tavoitteenasetantaakin on tullut tehtyä kaikista pyhistä "otan rennosti" -lupauksista huolimatta. No edelleen ainakin yritän ottaa homman rennolla asenteella. Tästä kuitenkin käynnistyy allekirjoittaneen "Projekti puolimatka". Eli ensi kesänä olisi tarkoitus suorittaa triathlonin puolimatka jossain päin Suomenniemeä. Vaikka tulostavoitteet noissa kisailuissa eivät ole tärkeitä, en halua kuitenkaan osallistua mihinkään, jonka joten kuten pystyn raahustamaan läpi. Juoksun pitäisi lopussakin ainakin lähtökohtaisesti olla juoksua eikä hölkäksi naamioitua kävelyä. Eli jonkinmoiset tulostavoitteet tulen reissulleni asettamaan.

Triathlonin puolimatka pitää sisällään 1,9 km uintia, 90 km pyöräilyä ja 21,1 km juoksua. Se, mihin aikaan pyrin ensi kesänä tuon rykäisemään, täsmentyköön vasta joskus keväällä. Ensisijaisesti haluaisin osallistua siihen isoimpaan, hienoimpaan ja kauneimpaan kisaan eli Finntriathlonille Joroisiin ( http://www.finntriathlon.fi/fi/etusivu ). En vain ole vielä varma, passaako tuo ajankohta muuhun elämään. Toisaalta tuonne pitäisi ilmoittautua jo heti syyskuun alussa ja se tuntuu tässä kohdassa hivenen aikaiselta. Tuo kisa täyttyy silmänräpäyksessä kuuleman mukaan ja tänäkin vuonna monet halukkaat ovat jääneet kirjaimellisesti rannalle hommasta.

Tällaisilla ajatuksilla siis lähdetään kohti syksyä ja talvea. Toisaalta pidätän itselläni oikeuden häpeilemättä vetäytyä projektista, jos näyttää siltä, että perhe- tai muu elämä siitä kärsii. Tänään on meidän esikoinen aloittanut koulutiensä, joten kaikenlaista voi elämä tuoda eteen ensi talven aikana.